В интернет магазина са възможни следните начини на плащане:

  • Наложен платеж
  • Банков превод

Наложен платеж – при избор на този начин на плащане, клиентът получава автоматично потвърждение на направената поръчка и в срок от 3 дни получава своята поръчка в офис на „Еконт“ или на избран от него адрес.

Банков превод – При избор на този начин на плащане, клиентът получава документ с дължимата сума, която може да заплати по банков път в избрана от него банка. Таксата за превод е за сметка на клиента.
Необходимо условие е при превода да бъде посочен номера на поръчката. След получаване на превода следва изпращане на поръчката на посочения адрес с куриерска фирма „Еконт“.

Начин на доставка

Доставка на поръчките се извършва чрез куриерска служба „Еконт“ в офиси на „Еконт“ или на посочен адрес в поръчката.

При 3 неуспешни опита да се достави поръчката на адрес, следва връщане обратно в интернет-магазина. Повторна поръчка за същия адрес се извършва с допълнително съгласуване с оператор.

Стойността на доставката за цялата страна е 7 лв.

За поръчки над 250 лв транспорта е безплатен.

Стойността на доставката за Европейския съюз е съобразно държавата-получател. Допълнителна информация може да получите на телефон за контакти: 0888 66 36 33

Срок на доставка 1-3 дни.

При продукти за които е необходимо изчакване, срокът е в рамките до 10 работни дни или с допълнителна уговорка . За целта наш оператор се свързва с клиента и дава информация за точната дата на доставка.