NUPROVIA

БАЛАНСИРАНО ХРАНЕНЕ по рецепта

на д-р Д. Пашкулев

  • Изчерпано
    Детайли

Мисията на Nuprovia e да предлага комплексни хранителни добавки по рецептура на д-р Димитър Пашкулев, основани на задълбочени знания. Разработените хранителни добавки осигуряват многостранен и физиологичен ефект, подпомагат индивида за поддържане на перфектно здраве, осигяряват високо качество на живот и помагат справянето с предизвикателствата на съвременния стресиращ живот.

Визия

Да направи поддържането на здравословен начин на живот лесно и икономично чрез предлагане на комплексни хранителни добавки с оптимално съдържание на хранителни вещества. Nuprovia пести време и средства като осигурява намаляване на приема на различни хранителни добавки.

Представените хранителни добавки от Nuprovia са по рецептури на д-р Димитър Пашкулев, експерт в обединяването на ценното в конвенционалната медицина и природосъобразните подходи към физическото и душевно здраве, автор на индивидуални пиродолечебни програми с комплексни природни методи, достъпни за изпълнение в домашни условия.

Очаквайте скоро

Nikera, като представител на Nuprovia, осигурява партньорска програма както на физически лица, така и на юридически лица.

Савчо Стефанов 59 г., София

Ползвам Вега Плюс от два месеца като добавка към смутита. Всяка сутрин си правя богато смути от кореноплодни, ядки, зеленолистни и добавката Вега Плюс. Освен богатството на хранителни вещества, съм впечатлен от вкуса на Вега Плюс. Усещам натуралните продукти и тяхната хранителна стойност. Без тази добавка смутито не ми харесва.

Марина Стоянова, 34г., София

Имам доверие на д-р Пашкулев и затова започнах прием на Вега Плюс.

Улеснява ме много факта, че вътре в добавката има всички необходими минерали и витамини и не се налага да взимам шепа с такива отделно.

Павлина Нурина, 50 г. Пазарджик

С Вега Плюс регулирах работата на дебелото черво. След прием до 30 минути успявам да мина през тоалетната. Благодаря за чудесната добавка!