COMPANIES WE WORK WITH

Food and
supplements

BECAUSE FOOD MATTERS

Water systems

SOURCE OF LIFE

Magnet technologies

PROVEN RESULTS

Top products

Up to 40% discounts

Products with discounts

Affiliate program

Become a part of our partners program and earn!

Testimonials

От години имам афта на устата, която на определен период от време се активира. Използвам стандартните мехлеми за лечение, но каквото и да поставя минимум 10 дни не мога да забравя за афтата. Моя пациентка ми подари малка опаковка от Salve. След 3-4 намазвания директно върху афтата, забелязах намаляване на възпалителния процес. 4 дни по-късно остана много малко следа. Определено вече ще използвам Salve. Така съкратих периода на дисконфорт на 4-5 дни, вместо 10- тина.

Павел Росев, Стоматолог

Изкарах много тежък грип и получих тежко възпаление на венците – станаха на рани. Реших да мажа Салве директно върху раните и ефекта беше изумителен – само след 10 минути почувствах облекчение и можех да се храня. След два дни венците бяха здрави. Няма да ви припомням как се лекува по “традиция начин” стоматит. Горещо се препоръчва Салве и други продукти на Kannaway.

Ю.Жекова

Бях отпаднала, без никаква енергия и стимул да си изпълнявам както професионалните, така и семейните задължения. Чух за ползите на CBD и конопеното масло. Пробвах по няколко капки сутрин под езика. В началото си мислих че си въобразявам или не мога да преценя, но аз не се чувствах толкова отпаднала. Станах по енергична и за мен най-важното е, че не се изморявах. Сега се чувствам както сутринта, така и вечерта. Взимам само по 4-5 капки сутрин.

Недялка Сотирова, Учителка

Articles and news for healthy living