doTERRA

100% чисти и натурални масла

  • Купи Детайли
  • Купи Детайли
  • Купи Детайли

doTERRA

През 2008 година, основателите на „Дотера“ си поставят мисия да създадат чисти, потентни, безопасни, висококачествени етерични масла, които да бъдат лесни за употреба и още по-лесни за споделяне със света. От тогава насам, хиляди хора, семейства и общности се докоснаха до променящата живота енергия на етеричните масла, чрез включването на употребата на продуктите на Дотера в ежедневието си.

С целта си, капка по капка да променят съдби на семейства, общности и света като цяло, Дотера полага огромни усилия като внимателно планира всяка стъпка в производството на етеричните си масла. От засяването на семената до доставката на етеричните масла до вашия дом, Дотера гарантира отговорно подбрани, старателно тествани, висококачествени етерични продукти.

Всяка партида етерично масло се тества внимателно и щателно, като се използва стриктният протокол за качество Certified Pure Tested Grade® – Сертифициран Чист Терапевтичен Клас.
Този протокол гарантира, че етеричните масла са 100% чисти, без изкуствени пълнители или замърсители и всеки флакон от всяка партида е тестван от трета страна, за да се осигури чистота на извличането и потенция на композицията за всяка капка.

По-долу е дадена диаграма, която показва типовете етерични масла, които се предлагат на пазара.

1. Първият е “синтетичен” клас етерични масла, който се използва в парфюмерийната и козметична промишленост. Тези масла са съставени от синтетични съединения или са добити по химичен път. Те съставлява най-голямата част от есенциалните масла на пазара, продавани днес.
2. Вторият е “хранителен клас”; тези масла се използват в хранителната промишленост. За да се използва етерично масло в хранително-вкусовата промишленост, то трябва да бъде признато като “безопасно”, известен като GRAS стандарт.
3. Третият е „Терапевтичен клас етерични масла“. Те могат да бъдат закупени в магазини за хранителни стоки, здравни магазини, аптеки и т.н. В продължение на много години това бе най-високият стандарт за етерични масла на пазара. Терапевтичните етерични масла преминават през процес на тестване, наречен Газова хроматография. Най-реномираните компании в индустрията на етерични масла провеждат този тест. Това изпитване проверява и гарантира, че маслото съдържа правилните съединения; обаче, не определя дали маслото съдържа някакви примеси, пестициди или други химикали. Второто изпитване е тестът за Масова спектрометрия, който проверява всички съединения в маслото и също така проверява за пестициди или други примеси, които могат да се съдържат в маслото.
4. Най-малък процент на пазара на етерични масла представляват маслата със сертификат Pure Therapeutic Grade ™. Това е най-високият стандарт на етерични масла на пазара днес. Маслата на Дотера са Certified Pure Therapeutic Grade ™ Essential Oils и са тествани от трета страна, така че компанията няма влияние върху резултатите от тестовете. Сертифицираните от CPTG Pure Therapeutical Grade ™ етерични масла са 100% чисти, естествени и без синтетични съединения или замърсявания и това е, което ви е необходимо в едно етерично масло.

Очаквайте скоро

Очаквайте скоро

Очаквайте скоро