Bioquad logo

BIOQUAD

Многофункционални, ултра-чисти и биофункционални
хранителни добавки

 • Изчерпано

  Lactoferrin Gold

  88.00 лв.
  Детайли
 • -20%
  Изчерпано

  Odenx – Остиоденкс

  56.30 лв.
  Детайли
Мисията на BioQuad® е да даде възможност на хората да познават собствените си тела и да им се предоставят достъпни и иновативни решения, за да живеят здравословен и активен живот.

Принципите на BioQuad®

Принципите на BioQuad® изясняват динамичното взаимодействие между четирите квадранта на живота

Биo Редокс
Био Попълване
Био Ритъм
Био Формат

Само когато квадрантите работят в хармония, тялото може да изпълни оптимално. Подходът на bioQuad® за поддържане на здравето селективно комбинира вродени многофункционални регулаторни молекули (био-попълване) със специфични за системата хранителни вещества и ефективно ги доставя на различни целеви места в тялото.

Целта е да се подсилят телесните системи, а не само облекчаване на симптомите. Нови здравни технологии са подкрепени от десетилетия на научни изследвания, множество патенти и клинични проучвания с резултати, публикувани в най-добрите медицински списания.

Теорията за биопопълването

Човешкото тяло се слива с ДНК верига

Оцеляването, растежът и размножаването са основните принципи на живота. По време на оцеляването живият организъм придобива голямо разнообразие от хранителни вещества (т.е. храни) от околната среда / среда. Той разгражда тези макро хранителни вещества чрез храносмилателния процес в микро / основни химически единици за използване по биосъвместим начин. Тези основни химически единици са необходими за развитието на тялото, отбраната, производителността и т.н. Например, протеини от соево мляко на растителна основа или хамбургери на животински произход са биопреработени по подобен начин в аминокиселини. Такива основни химически единици са – „ДОПЪЛНЕНИЯТА“.

Живият организъм обаче синтезира собствените си специфични биохимикали за прецизен контрол на неговия растеж и размножаване. Такива изключителни биохимикали включват нуклеинови киселини (напр. ДНК, РНК), регулатори (например инсулин, хормони), ко-фактори (например цитохроми, убихинони), модулатори (например ангиогенин, растежни фактори) и транспортери (напр. Хемоглобин, лактоферин). По време на живота на организма, тези биохимикали се използват непрекъснато / изчерпват по време на жизнените функции и се попълват чрез редовна биосинтеза. Всеки дефицит, дисбаланс и дисфункция на тези биохимикали се проявява във физиологично разстройство, болест или смърт. Такива вродени специфични биохимикали са – „БИО-ОТГОВОРНОСТИ“.

Биопопълненията са активни регулаторни молекули, които съществуват естествено в тялото. Обикновено тези молекули не се намират в чиста (изолирана) форма и съществуват съвместно с други вещества. Например, лактоферинът е биопопълнение, открито в различни биологични секрети като сълзи, слюнка, мляко и др. В млякото лактоферинът е част от сложен химичен състав, който включва протеини, захари, липиди, минерали и соли. Взаимодействието между тези различни компоненти установява кумулативните ползи за здравето (като цяло) и определя многофункционалната роля на лактоферин като транспортен протеин, имунен модулатор, костен регулатор, пребиотик, антиоксидант и др.

Екипът е основан през 2001 г. от д-р Нарайн Найду и включва N-крайна изследователска лаборатория, модерно изследователско и развойно съоръжение. Д-р Найду води екип от учени и медицински експерти, чиято мисия е да идентифицира, изолира и пречисти природните биоактивни съединения. Техните научни открития са научно тествани и клинично доказани, преди да бъдат комерсиализирани в най-съвременните хранителни продукти.

Оптимизацията на системата е ключова за установяването на здравословен баланс на тялото (хомеостаза). Чрез комбиниране на различни активни съставки с нашите патентовани комплекси и целеви системи за доставка, ние сме в състояние да създадем изчерпателни формули, които поддържат всяка система на тялото. В резултат на това всяка система се попълва както с вродени многофункционални регулаторни молекули (био-попълване), така и със специфични за системата хранителни вещества, които насърчават оптималното здраве. В момента здравните технологии на Naidu Group достигат до стотици хиляди хора в двадесет и осем страни, обхващащи пет континента

Your Content Goes Here

Очаквайте скоро

Your Content Goes Here