Отзиви

От години имам афта на устата, която на определен период от време се активира. Използвам стандартните мехлеми за лечение, но каквото и да поставя минимум 10 дни не мога да забравя за афтата. Моя пациентка ми подари малка опаковка от Salve. След 3-4 намазвания директно върху афтата, забелязах намаляване на възпалителния процес. 4 дни по-късно остана много малко следа. Определено вече ще използвам Salve. Така съкратих периода на дисконфорт на 4-5 дни, вместо 10- тина.

Павел Росев, Стоматолог

Изкарах много тежък грип и получих тежко възпаление на венците – станаха на рани. Реших да мажа Салве директно върху раните и ефекта беше изумителен – само след 10 минути почувствах облекчение и можех да се храня. След два дни венците бяха здрави. Няма да ви припомням как се лекува по “традиция начин” стоматит. Горещо се препоръчва Салве и други продукти на Kannaway.

Ю.Жекова

Бях отпаднала, без никаква енергия и стимул да си изпълнявам както професионалните, така и семейните задължения. Чух за ползите на CBD и конопеното масло. Пробвах по няколко капки сутрин под езика. В началото си мислих че си въобразявам или не мога да преценя, но аз не се чувствах толкова отпаднала. Станах по енергична и за мен най-важното е, че не се изморявах. Сега се чувствам както сутринта, така и вечерта. Взимам само по 4-5 капки сутрин.

Недялка Сотирова, Учителка

Получих изгаряне на ръката от ютия. Знаете как боли изгарянето. Случайно моята съквартирантка имаше Салве. Намазах ръката и в рамките на 20 м. Червеното стана бледо розово. Изненадата беше вечерта, когато открих че на ръката няма никакво петно от изгаряне. И болката почти веднага премина само в леко парене.

Красимира Лазарова, София

Едното каналче на носа ми е прекъснато след счупване при стара автомобилна катестрофа и не можех да дишам с лявата ноздра. Налагаше се операция за корекция на преградата. Дълго време отлагах това, тъй като знаех, че операцията е доста травматична. Тези дни се реших . В деня преди операцията интензивно мажех лицето си със Салве, съпругата ми продължи да прави това незабавно след излизането ми от упойка. Резултат – никакви подутини и сисини, които са обичайни при такъв случай и лекаря беше проятно изненадан .

В.Василев

Използвам вече 6 месеца продукт на Сантевильл. Коктейл 5 цвята. Уникален вкус. Чувствам се заситена и успявам да не се храня толкова обилно, както обикновено правя. Считам че, съчетанието на толкова натурални продукти в храната ми помогна да регулирам и стомаха си.

Румяна Игнатова, София

Чух за цигарата на Kannaway със съдържание на CBD.Целта ми е да откажа или поне намаля броя на цигарите на ден. Ами май ми се получи. Вече пуша поне с по 5 цигари по-малко. Използвам я само от 1 седмица.

Милен Тенев